Welke winkels accepteren Apple Pay?

Pay werkt hetzelfde als een betaalpas, contactloos. Winkeliers hoeven daarom hun betaalterminals niet aan te passen naar Apple's dienst en kunnen meteen Apple Pay ondersteunen. Dit houdt in dat je in vrijwel alle winkels die contactloos betalen ondersteunen kunt betalen met je iPhone of Apple Watch.

Welke winkels kan je betalen met Apple Pay?

Apple Pay werkt overal waar je contactloos kunt betalen. Van automaten en supermarkten tot taxi's en metrostations. In apps en online. Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac.

Kan ik met Apple Pay in de winkel betalen?

Als je Apple Cash, creditcards en betaalkaarten hebt toegevoegd aan de Wallet-app op de iPhone, kun je met Apple Pay veilig en contactloos betalen in bijvoorbeeld winkels en restaurants.

Heeft Albert Heijn Apple Pay?

Maak gebruik van Apple Pay! betaalrekening bij ING, ABN AMRO, Rabobank of bunq? Maak dan zoveel mogelijk gebruik van Apple Pay.

Kan Apple Pay met iDEAL?

In de fysieke Apple Stores kun je betalen met creditcard, pinpas, contant geld en Apple Store-cadeaubonnen. Ook kun je afrekenen met Apple Pay. Het is dus niet mogelijk om met iDEAL te betalen, wat logisch is omdat het om een online betaalmethode gaat.

Kan je bij bol com met Apple Pay betalen?

Apps en webshops met Apple Pay ondersteuning

Bij lancering doen verschillende webshops en apps al direct mee, enkele voorbeelden zijn: Coolblue, Amac, Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd, BCC en nog veel meer. Bij het afrekenen kun je naast iDeal, creditkaart en andere betaalmogelijkheden ook kiezen voor Apple Pay.

Hoe werkt Apple Pay in een winkel?

Bied bij de kassa in de winkel je spaarkaart aan door je iPhone bij de contactloze kaartlezer te houden. Apple Pay schakelt vervolgens over naar je standaardkaart waarmee je voor je aankoop kunt betalen. In sommige winkels kun je in één stap zowel je spaarkaart als je betaalkaart gebruiken.

Waarom werkt Apple Pay niet overal?

Apple Pay is niet wereldwijd beschikbaar, dus het is belangrijk dat je Apple-apparaat weet dat je in Nederland probeert te betalen. Op een iPhone open je de Instellingen-app, ga naar 'Algemeen' en tik op 'Taal en regio'. Kies vervolgens 'Regio', zorg dat Nederland geselecteerd is en druk op 'Gereed'.

Waarom zou ik Apple Pay gebruiken?

Het grootste voordeel van Apple Pay is de extra beveiliging en je privacy die beschermd wordt. Bij het toevoegen van je betaalpas worden je rekening- en pasnummer gecodeerd verzonden naar de servers van Apple. Hierna worden deze gedecodeerd en geverifieerd door je bank om te controleren of de gegevens van jou zijn.

Kan ik bij bol com betalen met Apple Pay?

Nadat je jouw betaalkaart hebt toegevoegd aan de Wallet app op je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac is het mogelijk om te betalen met Pay. Bij lancering doen verschillende webshops en apps al direct mee, enkele voorbeelden zijn: Coolblue, Amac, Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd, BCC en nog veel meer.

Is Apple Pay hetzelfde als Wallet?

Het gebruik van Apple Pay is eenvoudiger en veiliger dan een fysieke kaart. Als je je kaarten eenmaal hebt toegevoegd aan de Wallet-app , kun je met Apple Pay veilig betalen in winkels, voor het openbaar vervoer, in apps en op websites die Apple Pay ondersteunen.

Kan je zonder 4G met Apple Pay betalen?

Kun je Apple Pay gebruiken zonder internet? Apple Pay werkt ook zonder internet. Dat is handig als je geen mobiel internet hebt op je iPhone, maar ook als je weg bent met alleen een Apple Watch zonder 4G.

Hoe betaal je met iPhone Wallet?

Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Wat is het nadeel van Apple Pay?

Een nadeel van Apple Pay ten opzichte van betalen met pinpas: je moet je toestel wel ontgrendelen met je pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Wat zijn de kosten van Apple Pay?

Apple vraagt maar 0,15% – niet aan jou, maar aan de bank. Voor de consument is Apple Pay gratis. De banken kennende zullen ze blijven jammeren over “torenhoge kosten” van een cent per transactie voor Apple.

Waarom kan ik niet betalen met Apple Pay?

Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS. Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund. Controleer of uw apparaat compatibel is met Apple Pay.

Hoeveel kan je maximaal pinnen met Apple Pay?

Betaallimiet. Per dag kun je maximaal € 2.500,- per rekening betalen met Apple Pay. Ben je 16 of 17 jaar dan is het maximumbedrag € 250,- per rekening per dag. Niet per toestel.

Wat is het maximale bedrag dat je kan betalen met Apple Pay?

U kunt per dag maximaal € 2.500 euro per rekening betalen met Apple Pay. Dit geldt ook voor klanten van 16 en 17 jaar met een studentenrekening.

Wat is het maximale bedrag met Apple Pay?

Tot welk bedrag kan ik betalen met Apple Pay? U kunt per dag maximaal € 2.500 euro per rekening betalen met Apple Pay. Dit geldt ook voor klanten van 16 en 17 jaar met een studentenrekening. Klanten van 16 of 17 jaar met een jongerengroeirekening kunnen maximaal € 150 euro per dag betalen met Apple Pay.

Wat kost betalen met Apple Pay?

Zijn er kosten aan het gebruik van Apple Pay? Nee. Apple rekent geen extra kosten voor het gebruik van Apple Pay in winkels, online of in apps.

Wat is het maximum bedrag met Apple Pay?

Betaallimiet. Per dag kun je maximaal € 2.500,- per rekening betalen met Apple Pay. Ben je 16 of 17 jaar dan is het maximumbedrag € 250,- per rekening per dag.

Wat is het nut van Apple Pay?

Het grootste voordeel van Apple Pay is de extra beveiliging en je privacy die beschermd wordt. Bij het toevoegen van je betaalpas worden je rekening- en pasnummer gecodeerd verzonden naar de servers van Apple. Hierna worden deze gedecodeerd en geverifieerd door je bank om te controleren of de gegevens van jou zijn.

Hoe stort je geld terug van Apple Pay?

U kunt in het algemeen aankopen die u heeft gedaan met Apple Pay retourneren als u het ontvangstbewijs overlegt. Wanneer de verkoper uw terugbetaling heeft verwerkt, wordt deze automatisch teruggestort op de kaart waarmee de betaling is gedaan.

Is Apple Pay gratis?

Nee. Apple rekent geen extra kosten voor het gebruik van Apple Pay in winkels, online of in apps.

Wat zijn de risico’s van Apple Pay?

Een nadeel van Apple Pay ten opzichte van betalen met pinpas: je moet je toestel wel ontgrendelen met je pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Adblock
detector