Wat kost een Dutchtainer zwembad?

Een van de meest betaalbare én ook originele modellen zijn de tot zwembad omgebouwde zeecontainers. De levertijd is zes tot acht weken, een vergunning is niet nodig en de prijs begint bij 19.500 euro, al komen er nog wel wat kosten bij.

Hoeveel kost een container zwembad?

Het is een goedkoper alternatief dan de traditionele betonnen of bouwkundige zwembaden. Je kan reeds een container zwembad laten plaatsen vanaf €20.000. Optioneel kan je kiezen voor een houten terras, rolluik, tegenstroom, poolhouse enz…

Hoeveel kost een Mobilopool?

Daar waar de plaatsing van een HDPE-zwembad begint bij €35.000, kan een Mobilopool zwembad al geleverd en geplaatst worden voor ongeveer €25.000. De kostprijs van een dergelijk buitenzwembad ligt dus al veel lager. Buiten het voordeliger tarief, zijn Mobilopool zwembaden voor meerdere zaken interessant.

Waar kan ik een zeecontainer kopen?

Wil je een zeecontainer kopen? Bij BD Containers verkopen we zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers. We hebben we zeecontainers voor elk doel; voor veilig transport van goederen tot een volledig geïsoleerde werkplaats.

Wat zijn de afmetingen van een zeecontainer?

Zeecontainer afmetingen

De meest gebruikelijke afmetingen zijn 12 x 2,3 x 2,4 meter (40 ft.) of 5,9 x 2,4 x 2,4 meter (20 ft.). In de volgende tabel staan de gemiddelde afmetingen van de 8ft, 10, 20ft, 20ft HC (high cube), 40ft en 40ft HC containers.

Wat kost een zwembad van 8×4?

Voor een groter formaat van 8 op 4 meter leg je gemiddeld tussen de 7000 à 8000 euro neer (excl. plaatsing). De prijzen zijn afhankelijk van de houtsoort en de grootte van het zwembad.

Hoe veel kost een zwembad in je tuin?

De kosten van een zwembad starten vanaf gemiddeld € 30.000 maar kunnen al snel oplopen tot € 100.000 of zelfs meer. Voor € 40.000 à 50.000 (incl. plaatsing) heb je wel al een kwalitatief zwembad. Wil je een zwembad aanleggen, dan spreekt het voor zich dat de kosten afhangen van verschillende factoren.

Hoe maak je van een container een zwembad?

Van zeecontainer naar een zwembad in 10 stappen

 1. Graaf een gat in de grond en maak een stevige bodem van gestabiliseerd zand. …
 2. Koop ondertussen een zeecontainer van 20 of 40 voet en regel vervoer naar de locatie van je toekomstige droomzwembad.
 3. Takel of plaats de container direct op de goeie plek waar je hem hebben wil.

Hoe maak je een zwembad?

 1. Bepaal de ligging en de grootte van het zwembad. …
 2. Graaf een groot gat. …
 3. Stort de betonvloer. …
 4. Bouw de zwembadwanden op. …
 5. Voeg de inbouwdelen toe. …
 6. Vul de bouwblokken met beton. …
 7. Plaats bodem- en wandvilt en hang de zwembadliner. …
 8. Afmonteren van de inbouwonderdelen.

Wat is de levensduur van een zeecontainer?

Hoe lang gaat een zeecontainer mee? Een zeecontainer kan zo'n 20 jaar meegaan in het internationale goederenvervoer, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de beschadigingen die het oploopt. Daarna kan een container zo nog 10 jaar dienst doen als opslag, daarna zal het roesten veelal voor problemen zorgen.

Hoe duur is een zeecontainer 40ft?

De prijs van een nieuwe zeecontainer is gemiddeld €3500. Na een jaar heb je ca. €800,- afgeschreven en zakt de waarde naar ongeveer €2.700.

Heb je een vergunning nodig voor een zeecontainer?

Wil je een zeecontainer plaatsen en vraag je je af of je een vergunning nodig hebt? Op eigen terrein is het altijd toegestaan om een zeecontainer te plaatsen. Hiervoor heb je geen vergunning nodig.

Waarom is een zwembad zo duur?

Voor een ingebouwd zwembad ligt de prijs hoger omdat er graafwerken nodig zijn en een kwalitatieve bekuiping gebruikt wordt met een lange levensduur. Opbouw en inbouw zwembaden gaan vaak maar 3 tot 10 jaar mee. Alle kosten zijn inclusief 21% btw en plaatsing.

Wat kost een zwembad inclusief montage?

Zwembad prijs

De kosten van een zwembad starten vanaf gemiddeld € 30.000 maar kunnen al snel oplopen tot € 100.000 of zelfs meer. Voor € 40.000 à 50.000 (incl. plaatsing) heb je wel al een kwalitatief zwembad. Wil je een zwembad aanleggen, dan spreekt het voor zich dat de kosten afhangen van verschillende factoren.

Hoe zwembad plakken onder water?

Zwembad plakken onder water is mogelijk bij gaatjes tot ongeveer 2 cm kunnen hiermee worden gedicht. Kun je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant bij het gaatje? Plak dan eerst een reparatie plakker in de binnenkant van het zwembad en daarna als extra versteviging ook op de buitenkant.

Hoe diep maak je een zwembad?

Ga voor een diepte van 1,5 m

Naast de breedte en de lengte van je zwembad is er natuurlijk ook nog de diepte. Zeker als je kinderen hebt, kies je best niet voor een te diep zwembad. Hoe dieper, hoe meer energie het ook zal kosten om het zwembadwater op te warmen en warm te houden. Een diepte van 1,5 m is daarom ideaal.

Heb je een vergunning nodig voor een zwembad?

Je mag je zwembad vergunningsvrij bouwen als je zwembad: samen met de overige niet overdekte constructies in je zij- of achtertuin niet meer dan 80 m² inneemt. Concreet betekent dit dat de oppervlakte van je zwembad, terras, oprit, tuinpaden, siervijver, … samen maximaal 80 m² mag zijn.

Hoe lang gaat een container mee?

Hoe lang gaat een zeecontainer mee? Nieuwe opslagcontainers gaan ongeveer 20 tot 25 jaar mee. Afhankelijk waarvoor de container wordt gebruikt, zal de conditie variëren. In het verleden is gebleken, dat de 40ft containers minder schade ondervinden onderweg op zee dan de 20ft containers.

Wat betaal je voor een zeecontainer?

Wat kost het om een zeecontainer te kopen? De prijs van een nieuwe zeecontainer is gemiddeld €3500. Na een jaar heb je ca. €800,- afgeschreven en zakt de waarde naar ongeveer €2.700.

Is je huis meer waard met een zwembad?

Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat de aanleg van een zwembad een investering is die de waarde van uw huis verhoogt (tot wel 20%), en dat gedurende vele jaren.

Hoeveel jaar gaat een zwembad mee?

Kunststof HDPE zwembaden hebben een levensduur van 25 tot 30 jaar. Buiten de keuze voor polyester of HDPE is het voor de levensduur van het zwembad ook belangrijk dat de betonplaat goed gestort is en dat het goed gestabiliseerd is.

Wat kost een zwembad in de tuin per jaar?

Als we de optelsom maken komen we dus uit op een jaarlijks bedrag voor het onderhoud van je zwembad op een bedrag tussen de 1100 tot 1500 euro. Op maandbasis komt dit tussen de 90 tot 125 euro uit. Hiervoor geniet je het jaar rond van een perfect onderhouden zwembad.

Wat is beter zwembad afdekken of niet?

Zonder adequate afdekking is het zinloos om uw bad te verwarmen. Bovendien houdt een zomerzeil of noppenfolie het zonlicht effectief tegen. Dit is belangrijk als u chloor gebruikt voor de desinfectie van uw water. De UV stralen van de zon hebben een negatief effect op het chloor in uw bad en breken het geleidelijk af.

Wat kun je het beste onder een zwembad leggen?

Er zijn veel verschillende soorten zwembad ondervloer te kiezen zoals; grondzeil, ondertapijt, foam tegels en kunstgras. Om de zwembad ondervloer te kiezen, kijk je eerst naar het soort ondergrond; gras, bestrating, grind, zand of aarde.

Hoe groot mag een zwembad zijn zonder vergunning?

Het maximale oppervlak van uw zwembad mag niet groter zijn dan 30 m2. Plaatst u uw zwembad in de voortuin, dan heeft u altijd een vergunning nodig. In de achtertuin kan het zonder vergunning, als het bad op minder dan 30 meter van uw woning ligt.

Adblock
detector