Waar kan ik mijn sieraden verkopen?

Waar kan ik online sieraden verkopen? Je kunt sieraden online verkopen via je eigen webshop (die je maakt met een platform als Shopify), op externe marktplaatsen als Amazon en eBay, op gespecialiseerde websites zoals Mercari en Poshmark, op social media of als groothandel.

Hoe kan je sieraden verkopen?

12 Tips om Sieraden te Verkopen op Instagram (of iets heel anders…

 • #1 Persoonlijke en duidelijke bio.
 • #2 Zorg voor mooie foto's.
 • #3 Wissel af in soorten foto's.
 • #4 Kies een sfeer of stijl voor je feed.
 • #5 Plaats regelmatig nieuwe foto's.
 • #6 Post in je story.
 • #7 Maak hoogtepunten van je stories.
 • #8 Zoek zelf de interactie op.

Waar kan ik mijn oude sieraden verkopen?

Zoek dan niet verder! OudGoud.nl is bereid om al uw oude sieraden over te nemen tegen de hoogste prijs. Bij OudGoud.nl hanteren wij altijd de actuele goud en zilverprijs, zo kunnen wij u altijd de hoogste prijs bieden. OudGoud.nl weegt en taxeert uw goud en/of zilver ter plekke, zo kunt u precies zien wat er gebeurd.

Welke sieraden stijgen in waarde?

Goud, platina en edelstenen zijn gewild, Sieraden

Als u uw juwelen later wilt verkopen, zullen ze een veel hogere prijs opbrengen. Over het algemeen zullen echt gouden en platina sieraden altijd een hogere prijs opbrengen dan andere soorten sieraden.

Waar kan ik sieraden laten taxeren?

De taxatie van een sieraad kan alleen uitgevoerd worden door een expert goudsmid zoals Juwelier Jos.

Waar handgemaakte sieraden verkopen?

Online sieraden verkopen via marktplaatsen

Dit kan natuurlijk via de bekende marktplaatsen als Amazon, eBay en bol.com, maar ook Etsy is bijvoorbeeld een goed platform.

Wat doen sieraden met je?

Een sieraad of juweel (ook: tooi) is elk object (met uitzondering van kleding) dat op het lichaam wordt gedragen (of hoofdzakelijk dient om op het lichaam te dragen) met de bedoeling dat te verfraaien.

Hoeveel gram is een ring goud?

Een trouwring weegt ongeveer 3 gram. De waarde van het goud is dan 3 gram x 58,333% van 31 euro per gram minus de kosten van het smelten. Gemiddeld komt een trouwring dan op € 45.

Wat kan ik doen met oude sieraden?

Zelfs als de sieraden niet meer mooi zijn, kunnen ze hergebruikt worden door het zilver of goud om te smelten naar een nieuw sieraad.

Heb je oude sieraden liggen? Niet weggooien: dit kun je er nog mee doen

 1. Oppoetsen. Wil je de sieraden zelf houden en dragen? …
 2. Taxeren. …
 3. Vermaken. …
 4. Doneren. …
 5. Verkopen.

Welke sieraden zijn waardevast?

Voor dure edelstenen geldt eigenlijk hetzelfde. Dat diamant zeer kostbaar is, is bij veel mensen bekend. Daarnaast zijn beleggingen in juwelen met het groene smaragd, het rode robijn, zilverwitte parels of helderblauwe saffier een goede, waardevaste keuze.

Hoe duur is taxeren?

De kosten voor een taxatierapport staan niet vast en de prijzen verschillen per taxatiebureau en makelaar en zijn soms onderhandelbaar. Over het algemeen kun je uitgaan van een bedrag van tussen de € 550 en € 1.000, afhankelijk van het aantal uren dat een taxateur aan een rapport kwijt is.

Welke sieraden geven niet af?

Kies dan voor een edelmetaal, zoals: goud, rhodium of platina. Zoekt u een goedkoper model? Schaf dan een sieraad van RVS (Stainless Steel) aan. Dit materiaal verkleurt niet en is ook nog eens allergievrij.

Kun je met sieraden van My Jewellery douchen?

We zetten die voordelen graag voor je op een rijtje. De meest belangrijke voordelen van dit materiaal zijn dat het niet verkleurt, niet snel krast en mooi glimt. Je kunt ermee douchen, sporten, de wereld over reizen om er vervolgens mee in de zee te zwemmen, you name it.

Waar kan ik het beste mijn gouden sieraden verkopen?

Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We taxeren uw sieraden waar u zelf bij aanwezig bent. En we betalen u een reële prijs. Verkoopt u de sieraden, dan betalen we u direct contant uit.

Wat krijg ik voor mijn gouden sieraden?

Als je weet hoeveel gram goud je per karaat hebt kun je de inkoopwaarde berekenen. De inkoopwaarde is altijd afhankelijk van de actuele goudkoers. Uiteraard moet een inkoper eraan verdienen. De inkopers die een goede en nette prijs betalen zitten meestal op een percentage van 90% tot 92% van de actuele goudkoers.

Hoe ver mag ik taxeren?

Hoofdregel Het te taxeren object ligt maximaal 20 kilometer van de vestigingslocatie (postcode vestigingsadres) van de taxateur.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?

Aan een taxatierapport worden bepaalde eisen gesteld en deze wordt gecontroleerd door een validatie instituut (NWWI). Aan een waardebepaling worden geen specifieke eisen gesteld en deze wordt niet gecontroleerd door een validatie instituut. Een taxatie wordt door een onafhankelijk, gecertificeerd persoon uitgevoerd.

Wat is 5 gram goud waard?

Gouden baren

Grootte inkoopprijzen
Goudbaar 5 gram € 268 per stuk
Goudbaar 10 gram € 536 per stuk
Goudbaar 20 gram € 1.072 per stuk
Goudbaar 1 ounce € 1.667 per stuk

Hoeveel euro is 1 gram goud waard?

De prijs van goud per gram vandaag is € 54,31 euro per gram op 19 december 2022 om 10:59 uur, bekijk de real-time actuele prijs van goud per gram vandaag bovenaan deze pagina – ook in een interactieve grafiek.

Hoeveel is een 14 karaat gouden ring waard?

Dagkoersen Goud & Zilver

Gouden sieraden & voorwerpen % goud per gram (in €)
14 karaat goud 58,5 28,96
18 karaat goud 75,0 37,13
20 karaat goud 83,3 41,24
21 karaat goud 87,5 43,32

Waarom is een taxatie zo duur?

Het feit dat een taxatierapport zo duur is komt omdat er 4 hoofdkostenposten inbegrepen zijn in de prijs: de validatiekosten voor het NWWI, de aanschaf van een verplicht bodemrapport, de kosten voor de taxatiesoftware en de btw.

Is een waardebepaling gratis?

Een waardebepaling is gratis. Een officiële taxatie is nodig voor een hypotheek. Hiervoor maakt de makelaar voorafgaand een kostenbegroting.

Hoe lang is een waardebepaling geldig?

Een taxatierapport is een momentopname, doordat de marktwaarde naar verloop van tijd kan verschillen is een taxatierapport maar een beperkte tijd geldig. De geldigheid van een taxatierapport verschilt per geldverstrekker. De meeste geldverstrekkers hanteren een geldigheidstermijn van 6 maanden.

Waar kan ik het beste mijn goud verkopen?

Bij Goudzaken kun je niet alleen goud kopen, maar ook verkopen. Wil je goud verkopen in de vorm van 24 karaat goudbaren? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere baren van 1 gram t/m 1 kilo goud verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele goudkoers.

Hoeveel gram is een ring?

Een trouwring weegt ongeveer 3 gram. De waarde van het goud is dan 3 gram x 58,333% van 31 euro per gram minus de kosten van het smelten. Gemiddeld komt een trouwring dan op € 45.

Adblock
detector