Kan je in Carrefour met gsm betalen?

Met een eigen mobiele betaaloptie wil Carrefour betalen en het gebruik maken van kortingen in zijn winkels vergemakkelijken. Supermarktketen Carrefour onthult een nieuwe technologie: Carrefour Pay.

Hoe betalen met gsm in winkel?

De QR-code

Als je hem aan de kassa ziet hangen, open je op je smartphone de app van je bank en scan je de code. De applicatie vraagt je dan eventueel om het bedrag in te tikken en vervolgens je geheime code te geven. Zo, je boodschappen zijn betaald!

Kan ik contactloos betalen met mijn mobiel?

Veel telefoons hebben een NFC-chip, vaak aan de achterzijde van het toestel. Daarom kun je ook contactloos betalen met de smartphone. Houd het toestel dicht bij de betaalautomaat (ongeveer 5 cm) en binnen enkele seconden is de betaling verwerkt. De betaling verloopt op Android-telefoons via de app van de bank.

Hoe te betalen via de telefoon?

Zo betaalt u met uw mobiele Androidtelefoon

Druk kort op de aan/uit-knop van uw telefoon, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald! Zo snel gaat het.

Hoe kan je betalen zonder bankkaart?

Contactloos betalen is mogelijk dankzij de Near Field Communication-technologie. Dat is een contactloze communicatiemethode tussen twee apparaten, meestal met een bereik van ongeveer tien centimeter. Als klant moet je gewoon je smartphone in de buurt van de betaalterminal houden om je aankopen te betalen.

Hoe contactloos betalen met gsm Payconiq?

Geen gedoe met cash, gewoon de QR-code scannen met de app en bevestigen met uw pincode. Hebt u een Android smartphone? Dan kan u ook contactloos betalen aan een betaalterminal door uw smartphone langs het contactloos-symbool van de terminal te houden – klaar!

Wat is NFC op je mobiel?

NFC staat voor Near Field Communication. Dit houdt in dat twee NFC-punten met elkaar kunnen communiceren zodra ze bij elkaar in de buurt zijn. Een bekend voorbeeld is het contactloos betalen. Door je pinpas bij een pinautomaat te houden kan je razendsnel betalen.

Is het slecht om je pinpas bij je telefoon te houden?

AMSTERDAM — iPhones en andere smartphones kunnen bankpassen beschadigen door de sterke magneten die erin zitten. De Rabobank waarschuwt daarvoor. De bank adviseert bankpassen bij moderne mobieltjes uit de buurt te houden.

Hoe kan je betalen met je iPhone?

Contactloos betalen met Apple Pay op de iPhone

 1. Druk tweemaal op de zijknop.
 2. Wacht tot je standaardkaart verschijnt en kijk naar de iPhone om te authenticeren met Face ID of voer je toegangscode in.
 3. Houd de bovenkant van je iPhone bij de kaartlezer totdat je 'Gereed' en een vinkje op het scherm ziet.

Kan je pinpas bij je telefoon?

AMSTERDAM — iPhones en andere smartphones kunnen bankpassen beschadigen door de sterke magneten die erin zitten. De Rabobank waarschuwt daarvoor. De bank adviseert bankpassen bij moderne mobieltjes uit de buurt te houden.

Heb ik NFC op mijn telefoon?

Om te controleren of jouw Android over NFC beschikt, kan je de gratis app 'Do I Have NFC' downloaden. De app laat meteen zien of je wel of geen NFC op je toestel hebt. Download je liever geen app, dan kan je het ook via de instellingen van je telefoon checken.

Hoe bankkaart op gsm zetten?

Contactloos betalen met Android

Voor je kan betalen met je Android smartphone, moet je de NFC-functie activeren op je toestel. Dat doe je via Instellingen > Draadloos en Netwerken > Contactloze betaling. Kies nu welke app je wil gebruiken om draadloos te betalen. Zoals Google Pay, bijvoorbeeld.

Is mobiel betalen hetzelfde als Payconiq?

Met de Payconiq by Bancontact-app kan het in elke webshop waar je mobiel kan betalen met Bancontact of Payconiq. Klik op het logo, scan de QR code, bevestig je betaling en klaar. Je ontvangt meteen bevestiging in de app op je telefoon en in de webwinkel.

Wat zijn de nadelen van Payconiq?

Enig nadeel: als je gebruik maakt van de sticker, betaal je dus enkel 6 eurocent per transactie. Laat je de QR-code daarentegen genereren via de betaalterminal, dan betaal je de 'klassiek' transactiekost die voor kaartbetalingen geldt. En die bedraagt toch al snel het dubbele van die 6 eurocent…

Hoe weet ik of mijn telefoon een NFC lezer heeft?

Dan kun je een kijkje nemen in de instellingen van het toestel. Navigeer naar instellingen -> Draadloos en netwerken -> Meer. Zodra er geen NFC tussen de instellingen staat ondersteunt het device geen NFC.

Hoe betaal je met je telefoon Samsung?

Dit werkt als volgt:

 1. open de mobiel betalen app/wallet op uw telefoon.
 2. toets uw mPIN in op uw mobiele telefoon (na het intoetsen van de mPIN heeft u 30 seconden de tijd om te betalen)
 3. controleer het bedrag en houd uw mobiele telefoon kort tegen het scherm of de zijkant van de betaalautomaat.

Hoe betaal ik met mijn Samsung telefoon?

Op Android, met Google Pay of je bank-app, betaal je met je telefoon door 'm naast de betaalterminal te houden. Net als met een NFC-pinpas. Bij de meeste apps hoeft alleen het scherm van je telefoon aan te staan om mobiel te betalen.

Kun je met iPhone contactloos betalen?

Als je Apple Cash, creditcards en betaalkaarten hebt toegevoegd aan de Wallet-app op de iPhone, kun je met Apple Pay veilig en contactloos betalen in bijvoorbeeld winkels en restaurants.

Welke iPhone kan contactloos betalen?

Apple's betaaldienst is beschikbaar op de iPhone 6 (Plus) of nieuwer en de iPhone SE. Daarnaast wordt er een verschil gemaakt tussen een iPhone met Touch ID (vingerafdrukscanner) en Face ID (gezichtsherkenning).

Hoe betaal ik met mijn iPhone?

Het werkt heel simpel. Voeg gewoon je creditcard, pinpas of prepaidkaart toe aan de Wallet-app op je iPhone. En vergeet niet je kaarten toe te voegen aan andere devices waarmee je Apple Pay wilt gebruiken. Deze feature werkt op iPhone, Apple Watch, Mac en iPad.

Hoe zet je NFC aan?

NFC (Near Field Communication) inschakelen

 1. Open de app Instellingen op je telefoon.
 2. Tik op Verbonden apparaten Verbindingsvoorkeuren. NFC.
 3. Zet NFC gebruiken aan.

Hoe kan ik NFC aanzetten?

Android: doordat de NFC-lezer is ingebouwd in je telefoon hoef je geen app meer te downloaden. Check wel even of je NFC is geactiveerd (ga naar instellingen — open NFC – tag native). Breng jouw smartphone in de buurt van de chip en de scan opent automatisch.

Kan het kwaad om je bankkaart achter je gsm te steken?

AMSTERDAM — iPhones en andere smartphones kunnen bankpassen beschadigen door de sterke magneten die erin zitten. De Rabobank waarschuwt daarvoor. De bank adviseert bankpassen bij moderne mobieltjes uit de buurt te houden. De ING en pinbeheerder Currence zijn minder stellig over de schadelijkheid van telefoons.

Is G pay gratis?

De Google-betaaldienst is gratis om te gebruiken. Google Pay werkt ook in Nederland.

Hoe met Payconiq betalen in winkel?

Via QR-code/lijst

 1. QR-code. Zeg aan de kassa dat u met de Payconiq by Bancontact-app wil betalen. …
 2. Scan. Open de Payconiq by Bancontact-app op uw smartphone en scan de QR-code.
 3. Controleren. Controleer het bedrag en druk op 'Betalen'. …
 4. Bevestig en klaar. Bevestig nu met uw gezicht, vingerafdruk of pincode en klaar!
Adblock
detector