Kan ik zelf een digitale pasfoto maken?

“Met de site Maakjepasfoto kun je officiële pasfoto's maken voor je paspoort, rijbewijs, ID of andere identiteitsbewijzen. Je ontvangt per e-mail of per post vier pasfoto's op het standaard foto formaat van 10x15cm. Uniek is dat je stap voor stap wordt geholpen om je pasfoto aan de ingewikkelde eisen te laten voldoen.

Hoe maak ik een pasfoto digitaal?

Zelf een pasfoto maken, die voldoet aan de officiële normen, kun je ook zelf met een handig programma of online via een website. Het gratis programma heet IDPhotostudio en helpt je stap voor stap om eenvoudig en goedkoop een pasfoto te maken voor je paspoort, id-kaart, rijbewijs of wat voor document dan ook.

Hoe kan ik een pasfoto scannen?

Foto's inscannen: enkele tips

 1. Leg de foto recht op de de scanplaat. …
 2. Zorg ervoor dat alle delen van de foto contact hebben met de scanplaat. …
 3. Scan in op een resolutie van minimaal 300 dpi (dots per inch). …
 4. Sla de foto op in een kwalitatief bestandsformaat. …
 5. Scan je zwart-witfoto's in?

Hoe maak ik een pasfoto met mijn telefoon?

Met de pasfoto-app voor Android kunt u uw nieuwe ID-foto maken met uw Android-smartphone. De biometrische pasfoto kan eenvoudig worden aangepast aan de officiële vereisten met behulp van een ingebracht pasfotomasker. De app geeft je de mogelijkheid om je pasfoto met vrienden af te drukken, op te slaan of te delen.

Hoe maak je een pasfoto thuis?

De foto moet onder andere:

 1. Een recente, goedgelijkende foto zijn.
 2. In kleur zijn.
 3. Gelijkmatig belicht zijn.
 4. Scherp, van voldoende contrast en gedetailleerd zijn.
 5. Niet bewerkt zijn (dus laat die Instagram-filters maar zitten).
 6. Op hoogwaardig en glad fotopapier zijn afgedrukt.

Hoe maak ik een pasfoto met mijn iphone?

Als u een paspoortfoto wilt maken, kunt u met de camera een foto nemen of een foto uit het album selecteren. In de volgende stap past u de foto aan door middel van meerdere vingerbewegingen (positie, inzoomen en draaien). Deze app ondersteunt het afdrukken op een met AirPrint compatibele printer.

Kan ik zelf mijn pasfoto maken?

Maar mag je wel zelf een pasfoto maken? Antwoord hierop is ja, maar een pasfoto bij een fotograaf laten trekken blijft wel de meest betrouwbare optie. Richtprijs is 10 euro voor 4 foto's. Andere optie is zo'n fotohokje.

Wat kost een digitale pasfoto?

Pasfoto maken

Voor het verlengen van uw rijbewijs heeft u een digitale pasfoto nodig, gemaakt bij een door RDW erkende fotograaf. De kosten voor digitale aanvraag en het maken van vier foto's bedraagt bij ons € 25,-.

Hoe maak je een pasfoto met je Iphone?

Als u een paspoortfoto wilt maken, kunt u met de camera een foto nemen of een foto uit het album selecteren. In de volgende stap past u de foto aan door middel van meerdere vingerbewegingen (positie, inzoomen en draaien). Daarna kunnen de intensiteit, de helderheid en het contrast worden gecorrigeerd.

Adblock
detector