Kan geen verbinding maken met GoPro?

Android: Ga naar de instellingen > Bluetooth > tik op het tandwielpictogram naast je GoPro > daarna tik je op 'unpair'. Bluetooth is nu gereset voor de camera op je Android-apparaat.

Hoe verbind je je GoPro met je telefoon?

Open de GoPro app op je telefoon. Tik op het camera icoontje. Tik op '+ Add Device' onderin het scherm. Selecteer het goede cameramodel en volg de instructies.

Hoe reset je een GoPro?

Swipe in het instellingenmenu helemaal naar onderen tot je de opties 'Camera Defaults' en 'Factory Reset' tegenkomt. Met de eerste optie reset je alle instellingen behalve de datum/tijd, de gebruikersnaam en het wachtwoord van je camera. Je kiest voor 'Factory Reset' als je alles wilt resetten.

Welke app downloaden voor GoPro?

Download de gratis GoPro app (voorheen Capture) in Google Play of de App Store als je deze app nog niet hebt. Vervolgens download je de app waar het om gaat: de Quik app. Ook deze app is gratis te downloaden in Google Play of de App Store.

Hoe update je een GoPro?

Verbind de GoPro weer via Wi-Fi met de nieuwe naam en je ziet rechts bovenin een update icoontje, klik hier op en volg de instructies om de camera te updaten.

Heeft een GoPro Bluetooth?

GoPro's kun je gebruiken als een losse camera, maar je kunt ook je telefoon gebruiken. Door de ingebouwde WiFi en bluetooth kun je niet alleen de GoPro via je mobiel bedienen, maar ook zien wat de camera op dat moment filmt.

Hoe GoPro instellen?

 1. GoPro HERO 8 Black instellen in 7 stappen. …
 2. Stap 1: zet de camera aan. …
 3. Stap 2: stel de algemene instellingen in. …
 4. Stap 3: formatteer je geheugenkaart. …
 5. Stap 4: kies een bestandsindeling. …
 6. Stap 5: kies het beeldformaat. …
 7. Stap 6: selecteer de framerate. …
 8. Stap 7: download GoPro Quik.

Wat moet je doen als je GoPro vastloopt?

Wat kan je doen als je GoPro is vast gelopen (freezed up)?

Houdt de MODE button ingedrukt voor 10 seconden. Op deze manier reset je de camera. Verwijder de batterij voor een paar seconden en stop hem terug.

Hoe moet je een camera resetten?

Resetknop op de camera

Ga op zoek naar de knop RESET op de camera. Gebruik een puntig voorwerp (zoals een balpen) en houd de knop RESET 2 tot 3 seconden ingedrukt. Nadat er 2 tot 3 seconden zijn verstreken, laat u de knop RESET los.

Is Quik gratis?

Quik is gratis en beschikbaar als mobiele app voor Android én iOS, maar er is ook een desktop versie te downloaden.

Hoelang gaat een GoPro mee?

Je kunt in veel gevallen minimaal 60 minuten filmen met een GoPro. Als je in 4K 60 fps filmt houdt je GoPro het zo'n 60 minuten vol, terwijl je met Full HD een paar uur door kunt. Dit hangt af van de grootte van je SD-kaart en de resolutie waarin je filmt.

Hoe lang gaat een GoPro mee?

Je kunt in veel gevallen minimaal 60 minuten filmen met een GoPro. Als je in 4K 60 fps filmt houdt je GoPro het zo'n 60 minuten vol, terwijl je met Full HD een paar uur door kunt.

Welke app voor GoPro Hero 10?

1. Download deze apps: • GoProapp uit de Apple App Store of Google Play • Quik voor desktop van gopro.com/apps 2. Verbind je camera met je smartphone/tablet of computer.

Hoe lang garantie op GoPro?

GoPro Hero 10 Black | CameraNU.nl | Nu met 5 jaar garantie.

Kan geen verbinding maken met de camera?

Start uw apparaat opnieuw op / start het opnieuw op. Wanneer u het bericht ontvangt — kan geen verbinding maken met de camera, zorg er dan voor dat u andere apps sluit die de camera kunnen gebruiken, start het apparaat volledig opnieuw op zodat alle actieve programma's zijn gedeactiveerd.

Waarom reageert mijn camera niet?

Als uw camera niet werkt in Windows 11, ontbreken er mogelijk stuurprogramma's na een recente update. Het is ook mogelijk dat uw antivirusprogramma de camera blokkeert, dat uw privacyinstellingen de toegang tot de camera niet toestaan voor sommige apps of dat er een probleem is met de app die u wilt gebruiken.

Hoe gebruik je een GoPro?

Hoe werkt een GoPro?

 1. Power/Mode: hiermee zet je de GoPro aan/uit en scrol je door de camera modi en menu's.
 2. Shutter/Select: druk op deze knop om video's te starten en te beëindigen, foto's te maken en door het menu heen te navigeren.
 3. WiFi: om de WiFi aan of uit te zetten houd je de knop 3 seconden in.

Hoe diep mag een GoPro?

Zonder behuizing kun je met de Hero 4 niet onder water. De Hero 7 en 8 zijn waterdicht tot een diepte van 10 meter. De Max gaat tot 5 meter diep.

Waarom kan ik geen verbinding krijgen?

Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Kan geen verbinding maken?

Als u geen verbinding kunt maken met een Wi-Fi-netwerk waarmee u eerder wel verbinding kon maken, zijn de netwerkinstellingen mogelijk gewijzigd of is het profiel beschadigd. U kunt dit oplossen door de netwerkverbinding te verwijderen (of 'vergeten') en vervolgens opnieuw verbinding te maken met het netwerk.

Hoe camera terug inschakelen?

Instellingen controleren

 1. Selecteer Start > Instellingen > Privacy en beveiliging > Camera . Toegang tot de camera op dit apparaat toestaan.
 2. Controleer of Cameratoegang is ingeschakeld. …
 3. Zorg ervoor dat Apps toegang geven tot uw camera is ingeschakeld.
 4. Kies welke apps toegang moeten hebben.

Kan een GoPro tegen zout water?

Ondanks dat het sinds de GoPro Hero 5 serie mogelijk is om zonder housing te duiken, adviseren wij bij het zwemmen, duiken of snorkelen in zout water altijd een housing te gebruiken. Het zout tast namelijk snel het plastic frame en de lens aan.

Hoe kan ik verbinding maken?

Optie 2: Een netwerk toevoegen

 1. Open de app Instellingen op je apparaat.
 2. Tik op Netwerk en internet. Internet.
 3. Tik onderaan de lijst op Netwerk toevoegen. Misschien moet je de netwerknaam (SSID) en beveiligingsgegevens opgeven.
 4. Tik op Opslaan.

Waarom wil mijn wifi camera niet verbinden met internet?

Het is mogelijk dat de camera het WiFi-signaal van je router niet kan ontvangen. Vanuit je telefoon is eenvoudig te controleren of je WiFi-signaal op de plek van je camera sterk genoeg is. Houd je telefoon op de locatie van je camera en controleer het aantal streepjes WiFi-bereik op je telefoon.

Hoe ga je de verbinding aan?

Dat kun je doen door je ogen te sluiten, een paar keer goed in en uit te ademen en in je lichaam die plek te vinden. Door dit regelmatig te doen als je alleen bent, verbind je je ook steeds makkelijker met die plek in contact met anderen. Dan ga je dus de verbinding aan vanuit rust, ruimte en openheid.

Adblock
detector