Hoeveel dagen pijn na osteopaat?

De meeste mensen ervaren direct verlichting en toename in beweeglijkheid. Maar het is ook mogelijk de eerste paar dagen na de behandeling wat pijn te ervaren. Dit trekt meestal snel weer weg. Na een intensieve behandeling adviseren wij altijd wat rust te nemen en voldoende water te drinken.

Welke klachten na behandeling osteopaat?

Het is ook mogelijk dat u een verergering van uw klachten ervaart na de behandeling. Ook kunnen andere symptomen, die u niet direct in verband brengt met uw huidige klachten, zich voordoen. Hierbij kunt u denken aan spierpijn, emotionele veranderingen, hoofdpijn of veranderingen in de slaap- en/of menstruatiecyclus.

Hoe snel effect na osteopaat?

Gemiddeld is na vier behandelingen uw klacht verholpen of is een duidelijke verbetering vast te stellen. Soms is dit na de eerste behandeling al het geval en soms duurt het traject wat langer. Mocht er geen verbetering optreden dan zal uw therapeut u andere mogelijkheden voorstellen.

Wat kan ik verwachten als ik naar een osteopaat geweest ben?

Vele ervaren snel een pijnverlichting na de behandeling maar soms kunnen de klachten even toenemen. Afhankelijk van je conditie en vermogen tot herstel is de bijkomende last van korte duur maar het kan ook even aanhouden. Rust en zelfzorg is dan sterk aangewezen.

Waarom veel water drinken na osteopaat?

Osteopathie werkt op de doorstroming van je hele lichaam. Door vooral na de behandeling 1 of 2 glazen water te drinken, bevorder je het effect van de behandeling omdat water een positieve invloed heeft op je lichamelijke herstel.

Hoeveel dagen rust na osteopaat?

Het is het beste om de dag van de behandeling enige rust in acht te nemen. Licht bewegen zal eerder gunstig werken, zware inspanning niet. Na de behandeling heeft het lichaam energie en tijd nodig om tot een nieuw evenwicht te komen.

Hoeveel keer mag je naar osteopaat?

Na vier behandelingen moet er bij een volwassene een duidelijke verbetering in de klachten zijn opgetreden. Wanneer er na vier keer het hele lichaam osteopatisch weer in beweging zetten geen resultaat is, dan is een vijfde of een zesde keer behandelen op dat moment niet zinvol.

Hoe lang moe na osteopaat?

In het algemeen kan de patiënt in de 72u na een behandeling wat last hebben van lichte pijn, stijfheid, vermoeidheid, … Het is ook mogelijk dat u nergens last van heeft.

Adblock
detector