Hoe maak je een video versneld?

Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.Ga naar een video.Tik één keer op de video en tik dan op Meer .Tik op Afspeelsnelheid.Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Welke app video versnellen?

#1: KineMaster

Dit is een professioneel video bewerkings programma die je met je Android device kunt gebruiken om videos te versnellen. Het levert een enorm krachtig bewerkings vermogen aangezien het werkt met een multi-track bewerkings system wat resulteert in eenvoudig bewerken.

Hoe maak je een versneld filmpje op Instagram?

Extra tip: voordat je de video opneemt, kun je met vier vingers tegelijk op het scherm tikken om een geheim menu tevoorschijn te toveren. Vanuit dat menu kun je de resolutie, framesnelheid en een snelheid tot 40x selecteren.

Hoe versnel je een video Apple?

De snelheid aanpassen

Ga naar de iMovie-app op je iPhone en open een filmproject. Tik op een videofragment in de tijdbalk om onder in het scherm het infovenster te openen. Tik op de knop 'Snelheid' . Er verschijnt een gele balk onder aan het fragment, met aan beide uiteinden handgrepen.

Hoe kan je reels versnellen?

Heb je Reels geopend, dan werken de functies redelijk makkelijk om te begrijpen. Met de muziekknop kies je welk lied je gebruikt, je kiest zelf welk gedeelte van het liedje je 15 seconden laat horen. De snelheidstoets, hiermee vertraag of versnel je je opnames.

Hoe maak je een timelapse iPhone?

1. Een iPhone timelapse maken

 1. Open de Camera-app op je iPhone;
 2. Veeg vlak boven de sluiterknop naar rechts tot 'Timelapse' is geselecteerd;
 3. Zet de iPhone op de juiste plek en tik op de opnameknop;
 4. Zodra je klaar bent druk je nogmaals op de opnameknop om de timelapse te stoppen. In de Foto-app vind je de timelapse terug.

Hoe heet een versnelde video?

Een time-lapse is een versneld filmpje, bestaande uit verschillende foto's of filmfragmentjes die allemaal op een ander moment zijn gemaakt. Wanneer je deze beelden achter elkaar zet, en het 'filmpje' versneld afspeelt, kun je veranderingen zien die met het blote oog onzichtbaar zijn.

Hoe kan je een video versnellen op iPhone?

 1. Ga naar een video.
 2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
 3. Tik op Afspeelsnelheid.
 4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Hoe maak ik een reeel?

Een goede reel bestaat altijd uit een combinatie van beeld en geluid. Vertel een kort verhaal in maximaal een minuut, maar het liefst in minder dan 15 seconden. We hebben het allemaal druk dus mensen kijken het liefst korte video's dus breng snel je boodschap over.

Hoe filmpje versnellen op iPhone?

 1. Ga naar een video.
 2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
 3. Tik op Afspeelsnelheid.
 4. Selecteer de snelheid waarop je de video wilt afspelen.

Hoe bewerk je een filmpje op de iPhone?

Een video inkorten

 1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
 2. Tik op 'Wijzig'.
 3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen. …
 4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.

Kan een reel langer dan 1 minuut?

Belangrijk om te weten is dat je Reels maximaal 15 óf 30 seconden mag duren. Je kunt de video delen op het Instagram 'Home' Feed, Reels feed en je eigen story. Als je een openbaar account hebt, kan jouw reels ook gedeeld worden door anderen.

Wat is time Laps video?

Een timelapse is een video die is opgebouwd uit een grote reeks foto's die met een vaste interval zijn geschoten. Een timelapse opname van slechts twintig seconden kan al uit 500 afzonderlijke foto's bestaan! De foto's worden achter elkaar 'afgespeeld', frame voor frame, waardoor ze samen een soepele video vormen.

Hoeveel versneld is timelapse?

Een druk straatbeeld in een rappe timelapse samenvatten werkt prima met een interval van 1 seconde, een bloem versneld laten ontluiken kan met een interval van 60 seconden.

Welke app voor timelapse?

De 4 beste apps om timelapse-video's met je Android te maken

 1. Microsoft Hyperlapse. Microsoft Hyperlapse werd vorig jaar uitgebracht en werkte aanvankelijk met een beperkt aantal Android-toestellen. …
 2. Lapse It. Lapse It is verreweg de populairste timelapseapp uit dit rijtje. …
 3. Framelapse. …
 4. TimeLapse.

Hoe versnel je een filmpje in imovie?

Sleep in het infovenster 'Fragment' dat wordt geopend de schuifknop 'Snelheid' naar links om het videofragment langzamer af te spelen en naar rechts om het videofragment sneller af te spelen. Hoe verder u de schuifknop sleept, des te meer de snelheid wordt gewijzigd.

Welke app voor reels?

Aanbevolen Manieren voor het Maken van Instagram Reels-Video's

 • BeeCut (Android)
 • Instagram (Android & iPhone)
 • iMovie (iPhone)
 • Viva Video (Android)
 • KineMaster (Android)

Hoe kan je van een normale video een slomo maken?

Ga naar Instellingen > Camera. Tik op Neem slowmotion op en kies 240 fps. De resolutie (720p of 1080p) is afhankelijk van je toestel.

Hoe versnel je een video in iMovie?

1:33Suggested clip · 23 secondsHoe versnel je een video met iMovie Video vertragen … — YouTube

Wat is timelapse op iPhone?

Op de iPhone kun je een timelapse video maken. Dit is een filmpje die in hogere snelheid wordt afgespeeld, waardoor de tijd heel snel lijkt te gaan. Timelapse video's zijn sinds iOS 8 standaard aanwezig in de Camera-app op je iPhone en in deze tip leggen we uit hoe je zo'n timelapse kunt maken.

Wat is verschil tussen Reel en video?

De belangrijkste verschillen tussen deze bewegende beelden op Instagram: Met Reels heb je meer filters, bewerkingstools en een muziekbibliotheek. Bij Reels kunnen anderen jouw originele audio in hun video's gebruiken. Bij Reels kunnen anderen een remix maken, waarin jouw Reel voorkomt.

Wat is het verschil tussen een reel en IGTV?

Ze verschillen allemaal in de maximale lengte en hoe de video online komt de staan. IGTV en Reels hebben een volledig scherm tot beschikking en de video in je feed bijvoorbeeld niet. Bij IGTV kun je lange video's van maximaal een uur posten en in het 'Home' feed heb je maximaal één minuut.

Hoe kan je timelapse maken?

Timelapse met je smartphone

Veeg hiervoor naar rechts in de fototoestel app totdat je bij de functie 'tijdsverloop' komt (de functie heet timelapse als je de Engelse instellingen van je iPhone hanteert). Start met opnemen en klaar! Voor Android is de functie niet standaard ingebouwd.

Hoe heet een versneld filmpje?

Een time-lapse is een filmtechniek waarbij er om de zoveel seconden een foto wordt gemaakt. Meestal vanaf een vast standpunt. Omdat je voor vloeiend bewegend beeld 25 foto's per seconde nodig hebt, krijg je door deze opnametechniek een versnelde film.

Hoe werkt timelapse op iPhone?

1. Een iPhone timelapse maken

 1. Open de Camera-app op je iPhone;
 2. Veeg vlak boven de sluiterknop naar rechts tot 'Timelapse' is geselecteerd;
 3. Zet de iPhone op de juiste plek en tik op de opnameknop;
 4. Zodra je klaar bent druk je nogmaals op de opnameknop om de timelapse te stoppen. In de Foto-app vind je de timelapse terug.
Adblock
detector