Hoe kan je gratis Apple TV kijken?

Sinds 1 juli 2021 krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement dat voor 30 juni 2021 werd uitgegeven vervalt. Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Hoe 3 maanden gratis Apple TV activeren?

Zo activeer je 3 maanden gratis Apple TV+:

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.
 2. Open de Apple TV-app op 1-07 of later. …
 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. …
 4. Tik op drie maanden gratis.

Waarom moet ik betalen voor Apple TV?

Een abonnement op tv+ geeft je alleen toegang tot de Apple Original films en series en zijn te herkennen aan het tv+-logo. De TV-app is een hub voor meerdere streaming- en filmdiensten waardoor je ook betalende content ziet.

Kun je met Apple TV gratis films kijken?

Hier kijk je Apple Originals

Geniet van bekroonde series met sterrencasts, films en meer. 7 dagen gratis, daarna € 6,99 per maand.

Wat kost Apple TV per jaar?

De nieuwe abonnementen kosten vanaf het moment van schrijven respectievelijk 16,95 en 22,95 euro. De prijs voor Apple TV+ gaat per maand omhoog van 5 naar 7 euro. Voor het jaarabonnement betaalt een gebruiker naar verhouding grofweg hetzelfde als voorheen, namelijk 69 euro in plaats van 50 euro.

Kan je Apple TV opzeggen na gratis jaar?

Apple TV Plus annuleren op Apple TV

Open op je Apple TV de Instellingen-app. Ga naar Gebruikers en accounts en kies het account van de gebruiker die geabonneerd is op de dienst. Ga naar Abonnementen en selecteer Apple TV+. Klik onderaan op Zeg gratis proefperiode op/Zeg abonnement op.

Wat is het verschil tussen Apple TV en Apple TV?

Met Apple TV heb je een compleet pakket in handen: al jouw favoriete apps, films, series, podcasts en games op 1 plek. Apple TV+ is een streamingdienst met originele Apple films en series. Dankzij de Apple TV app huur je gemakkelijk de nieuwste films op jouw Apple apparaten en bepaalde televisies.

Wat is beter chromecast of Apple TV?

Chromecast is meer betaalbare en eenvoudig te installeren, maar heeft niet zo veel functies als Apple TV. De mediaspeler van Apple is wel weer wat duurder, maar is eenvoudig te bedienen en er zijn meer apps. Wil je toegang tot alle bekende streamingdiensten voor een goede prijs, dan wint Google.

Hoe kom ik van Apple TV af?

Apple TV+ opzeggen

 1. Ga naar tv.apple.com.
 2. Kies het accountsymbool bovenaan de pagina. (Als u het accountsymbool niet ziet, tikt of klikt u op 'Log in' en logt u vervolgens in met uw Apple ID.)
 3. Kies 'Instellingen'.
 4. Scrol naar 'Abonnementen' en kies 'Beheer'.
 5. Kies 'Annuleer abonnement'.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden

 • Ga naar de App Store van uw apparaat en zoek naar de Apple TV-app of Apple TV+ app. Als u de gewenste app niet ziet, controleert u de compatibiliteit van uw apparaat. …
 • Download de app.
 • Open de app en volg de instructies om de configuratie te voltooien.

Is Apple TV Maandelijks opzegbaar?

Opzeggen via iPhone of iPad

Tot het einde van je maand kun je nog gebruikmaken van Apple TV+, daarna wordt de toegang tot de dienst ontzegt. Let op! annuleer je tijdens de gratis proefperiode tv+, dan wordt je abonnement per direct stopgezet!

Kan Apple TV zonder abonnement?

Apple heeft een eigen on demand streamingdienst, genaamd Apple TV+. Voor €6,99 per maand kun je met het hele gezin kijken naar vele Apple Originals. Je kunt ook gratis kijken, maar dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hieronder leggen we uit hoe je gratis naar Apple TV+ kijkt.

Hoe kom ik van een betaalde app af?

Je abonnementen beheren op Google Play

 1. Ga op je Android-apparaat naar je abonnementen in Google Play.
 2. Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.
 3. Tik op Abonnement opzeggen.
 4. Volg de instructies.

Wat kost een Apple TV kastje?

Apple TV 4K 2021 32GB: 199 euro. Apple TV 4K 2021 64GB: 219 euro. Apple TV HD 32GB: 159 euro.

Kan je Apple TV opzeggen na Gratis jaar?

Apple TV Plus annuleren op Apple TV

Open op je Apple TV de Instellingen-app. Ga naar Gebruikers en accounts en kies het account van de gebruiker die geabonneerd is op de dienst. Ga naar Abonnementen en selecteer Apple TV+. Klik onderaan op Zeg gratis proefperiode op/Zeg abonnement op.

Hoe lang gaat een Apple TV mee?

Volgens Apple heeft de Apple Watch een gebruiksduur van drie jaar, net zoals alle overige iOS apparaten. De Apple TV (tvOS) en Mac (OS X) gaan ongeveer vier jaar mee voor er problemen optreden.

Welke zenders zijn gratis?

Het aantal zenders dat je gratis kan kijken is wel beperkt. Zo kijk je met een internetverbinding live naar NPO 1, 2 en 3. Dit zijn publieke omroepen en moeten dus voor iedereen kosteloos beschikbaar zijn. Met een internetverbinding kijk je programma's van NPO en RTL gratis terug via internet.

Wat kost Apple TV per maand?

€ 6,99/mnd. Een maandabonnement kost maar € 6,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen. Deel Apple TV+ met je gezin.

Wat betaal ik aan Apple?

Uw aankoopgeschiedenis bekijken

Ga naar reportaproblem.apple.com. Log in met uw Apple ID en wachtwoord. Er wordt een lijst van uw recente aankopen weergegeven. Als u niet zeker weet waarvoor de kosten waren, maar u wel het bedrag weet, kunt u ook zoeken op het bedrag.

Hoe weet ik of ik Apple TV heb?

Ben je op zoek naar het Apple TV modelnummer, dan vind je deze aan de onderkant van de Apple TV zelf. Op de nieuwste Apple TV's vind je dit ook via Instellingen > Algemeen > Info.

Hoe kan ik Apple tv kijken op tv?

De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden

 1. Ga naar de App Store van uw apparaat en zoek naar de Apple TV-app of Apple TV+ app. Als u de gewenste app niet ziet, controleert u de compatibiliteit van uw apparaat. …
 2. Download de app.
 3. Open de app en volg de instructies om de configuratie te voltooien.

Hoe kan ik tv kijken zonder abonnement?

Via de ether gratis naar NPO 1, 2 en 3 en een regionale zender kijken kan met DVB-T2. Dat is een signaal dat via zendmasten wordt verstuurd. Je moet hiervoor wel een antenne (vanaf zo'n 10 euro te koop) en een ontvanger hebben. Moderne tv's hebben zo'n ontvanger ingebouwd en kunnen het signaal oppikken.

Is Apple Pay gratis?

Nee. Apple rekent geen extra kosten voor het gebruik van Apple Pay in winkels, online of in apps.

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

Je abonnementen beheren

Open Instellingen op de Apple TV. Ga naar 'Gebruikers en accounts' > '[accountnaam]' > 'Abonnementen' en selecteer een abonnement. Volg de instructies op het scherm om het abonnement te wijzigen of op te zeggen.

Hoe open ik Apple TV?

Als u nog niet bent ingelogd met uw Apple ID, opent u de app en gaat u naar 'Instellingen' > 'Accounts'.

De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden

 1. Ga naar de App Store van uw apparaat en zoek naar de Apple TV-app of Apple TV+ app. …
 2. Download de app.
Adblock
detector