Hoe betaal je met Apple Pay in winkel?

Druk tweemaal op de zijknop. Wacht tot je standaardkaart verschijnt en kijk naar de iPhone om te authenticeren met Face ID of voer je toegangscode in. Houd de bovenkant van je iPhone bij de kaartlezer totdat je 'Gereed' en een vinkje op het scherm ziet.

Hoe betaal je met iPhone Wallet?

Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Hoe haal je Apple Pay van je telefoon?

Ga naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Wallet en Apple Pay'. Klik op de kaart die u wilt verwijderen. Klik op de knop Verwijder .

Hoe betaal je met Wallet?

Voeg een of meer betaalmethoden toe aan Google Wallet om contactloze betalingen in te stellen.

  1. Open de Google Wallet-app .
  2. Tik bovenaan op de kaart die u wilt gebruiken. U moet misschien swipen om de optie te vinden.
  3. Bekijk het bericht boven uw kaart: Tegen lezer houden . U kunt nu contactloos betalen met uw kaart.

Hoe zet je Apple Pay aan?

Ga in de app naar Meer > Instellingen. Tik nu op Apple Pay > Aan de slag. Er verschijnt een overzicht van je actieve kaarten. Kies de kaart die je wil gebruiken en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet > iPhone.

Is Apple Pay hetzelfde als Wallet?

Het gebruik van Apple Pay is eenvoudiger en veiliger dan een fysieke kaart. Als je je kaarten eenmaal hebt toegevoegd aan de Wallet-app , kun je met Apple Pay veilig betalen in winkels, voor het openbaar vervoer, in apps en op websites die Apple Pay ondersteunen.

Waarom kan ik niet betalen met Apple Pay?

Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS. Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund. Controleer of uw apparaat compatibel is met Apple Pay.

Is betalen met Apple Pay veilig?

Betalen met Apple Pay is net zo veilig als contactloos betalen met je plastic betaalpas. Je bevestigt namelijk elke transactie met Face ID, Touch ID of een ontgrendelingscode. Tijdens het betalen met Apple Pay worden de betaalgegevens veilig uitgewisseld via NFC. Dit werkt alleen in een straal van 10 centimeter.

Kan ik Apple Pay overal gebruiken?

Overal waar je contactloos kan betalen, bijvoorbeeld in restaurants of in winkels, kun je ook Apple Pay gebruiken. Je kunt je Mastercard of Maestro met Apple Pay gebruiken bij alle betaalterminals waarop het 'contactloos' symbool is afgebeeld.

Hoe kan je betalen met je telefoon?

Dit werkt als volgt:

  1. open de mobiel betalen app/wallet op uw telefoon.
  2. toets uw mPIN in op uw mobiele telefoon (na het intoetsen van de mPIN heeft u 30 seconden de tijd om te betalen)
  3. controleer het bedrag en houd uw mobiele telefoon kort tegen het scherm of de zijkant van de betaalautomaat.

Wat is het nadeel van Apple Pay?

Een nadeel van Apple Pay ten opzichte van betalen met pinpas: je moet je toestel wel ontgrendelen met je pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Hoeveel kan je maximaal pinnen met Apple Pay?

Betaallimiet. Per dag kun je maximaal € 2.500,- per rekening betalen met Apple Pay. Ben je 16 of 17 jaar dan is het maximumbedrag € 250,- per rekening per dag. Niet per toestel.

Kan je betalen met Apple Pay zonder internet?

Nee, u kunt Apple Pay alleen gebruiken met een particuliere betaalrekening. Kan ik met Apple Pay betalen als ik geen verbinding met internet heb? In winkels kunt u ook zonder internetverbinding betalen met uw iPhone. Voor online betalingen heeft u wel internet nodig.

Wat is de limiet van Apple Pay?

U kunt Apple Pay mogelijk niet gebruiken bij aankopen van meer dan EUR 50. U moet mogelijk een betalingsbewijs ondertekenen of uw pincode invoeren bij aankopen van meer dan EUR 25.

Wat kun je doen met Apple Pay?

Online of in apps betalen met Apple Pay

U kunt Apple Pay gebruiken om online te betalen in Safari2,3 of in apps wanneer Apple Pay wordt vermeld als betaalmethode. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.

Wat kost betalen met Apple Pay?

Apple vraagt maar 0,15% – niet aan jou, maar aan de bank. Voor de consument is Apple Pay gratis. De banken kennende zullen ze blijven jammeren over “torenhoge kosten” van een cent per transactie voor Apple.

Wat is het maximale bedrag met Apple Pay?

Tot welk bedrag kan ik betalen met Apple Pay? U kunt per dag maximaal € 2.500 euro per rekening betalen met Apple Pay. Dit geldt ook voor klanten van 16 en 17 jaar met een studentenrekening. Klanten van 16 of 17 jaar met een jongerengroeirekening kunnen maximaal € 150 euro per dag betalen met Apple Pay.

Kan je contant geld pinnen met Apple Pay?

Nee, met Apple Pay betaalt u pasloos. Gewoon met uw iPhone, Apple Watch, iPad of Mac. Kan ik met Apple Pay ook geld pinnen bij een geldautomaat? Nee, u kunt alleen betalen met Apple Pay.

Welke winkels kan je betalen met Apple Pay?

Apple Pay werkt overal waar je contactloos kunt betalen. Van automaten en supermarkten tot taxi's en metrostations. In apps en online. Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac.

Waarom kan ik niet betalen via Apple Pay?

Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS. Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund. Controleer of uw apparaat compatibel is met Apple Pay.

Kan je geld opnemen met Apple Pay?

De techniek achter Apple Pay: zo werkt draadloos betalen

In dat geval moet je de iPhone dicht bij de geldautomaat houden en vervolgens je identiteit bevestigen, waarna je kunt pinnen. Momenteel is dit echter nog niet mogelijk, omdat eerst alle Geldmaat-machines een speciale chiplezer nodig hebben.

Hoe werken met Apple Pay?

Het werkt heel simpel. Voeg gewoon je creditcard, bankkaart of prepaidkaart toe aan de Wallet-app op je iPhone. En vergeet niet je kaarten toe te voegen aan andere devices waarmee je Apple Pay wilt gebruiken. Deze feature werkt op iPhone, Apple Watch, Mac en iPad.

Wat zijn de risico’s van Apple Pay?

Een nadeel van Apple Pay ten opzichte van betalen met pinpas: je moet je toestel wel ontgrendelen met je pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Hoeveel kan je maximaal met Apple Pay betalen?

Betaallimiet. Per dag kun je maximaal € 2.500,- per rekening betalen met Apple Pay. Ben je 16 of 17 jaar dan is het maximumbedrag € 250,- per rekening per dag.

Kun je bij Albert Heijn met Apple Pay betalen?

Maak gebruik van Apple Pay! Ben je in het bezit van een iPhone (vanaf iPhone 6) of Apple Watch (alle modellen) en heb je een betaalrekening bij ING, ABN AMRO, Rabobank of bunq? Maak dan zoveel mogelijk gebruik van Apple Pay.

Adblock
detector